خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان 98/3/9

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
980309ashpaze
خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان 98/3/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

خرما خارک ۴۰۰ گرم

کره ۷۶ گرم

شکر سفید ۱۱۳ گرم

مواد لازم کیک رویی :

آرد ۱۶۰ گرم

آرد ذرت ۲۱ گرم

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کره یا مارگارین ۱۱۴ گرم

شکر سفید ۱۲۵ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

وانیلین ۱/۴ قاشق چایخوری

ماست خامه ای ۱۱۴ گرم

روش تهیه :

درون قابلمه گود کوچکی کره و شکر تاپینگ خرمایی را بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا کره آب شود و شکر کمی به صورت کارامل درآید. اگر بیش از حد کارامل کنید بعد پخت خرما ها به قالب خواهند چسبید . سپس یک قالب گرد ۲۳ سانتی را با قلموی سلیکونی با روغن جامد چرب کنید و شربت آماده شده را کف قالب بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و قالب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خرماها را ابتدا از هسته جدا کنید و با چاقو دو نیم کنید و آنها را به صورت فیله در آورید به طوریکه پوست آن را از گوشت خرما جدا کنید. از مرکز قالب به صورت چرخشی به اصطلاح شبیه به گل رز به سمت خارج قالب بچینید....

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها