خانم عیوضی / آموزش شیر برنج 98/3/8

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980308ashpaze
خانم عیوضی / آموزش شیر برنج 98/3/8

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


شیر_برنج

شیر_برنج_قالبی_با_بیسکویت

مواد لازم:

برج ايراني ۱پيمانه

شیر ۱/۵لیتر

خامه صبحانه۲۰۰گرم

شكر ۱پيمانه

كره ۱ق س

گلاب يا وانيل مقداري

در صورت دلخواه هل سائيده

بیسکویت کاکائویی پتی بور ۱بسته

روش تهیه:

برنج را شسته و از شب قبل داخل شیر گذاشته تا خیس بخورد. برنج و شیر را داخل قابلمه با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد و برنج پخته و له شود. شکر و خامه و كره و عطريات را اضافه کرده و کمی بعد شعله را خاموش میکنیم.

شیر برنج باید مثل ماست چکیده باشد، اگر غلیظ تر بود مقداری شیر اضافه میکنیم و اگر شل تر بود زمان بیشتری را روی حرارت قرار داده تا غلیظ تر شود.

هنگامی که شیر برنج آماده شد اجازه میدهیم تا کمی از حرارت بیافتد. کف قالب کیسه فریزر پهن کرده و یک ردیف بیسکویت میچینیم سپس شیر برنج ریخته و دوباره بیسکویت چیده و همین منوال را ادامه میدهیم. قالب را که با مواد پر کرده اییم برای ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرارداده تا سفت شود. شیر برنج را داخل ظرف سرو بر میگردانیم.

می توانیم برای تزیین از گاناژ (خامه صبحانه +شکلات تخته ای آب شده) استفاده کنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها