خانم احمدی آموزش دسر سوهان 98/3/5

امتیاز کاربران :**/*9
ضعیفعالی 
980305ashpaze
خانم احمدی آموزش دسر سوهان 98/3/5

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

شیر ۲ لیوان

زرده تخم مرغ ۳ عدد

پودر قند ۵۰‌گرم

آرد سبوسدار ۸۰ گرم

نشاسته ذرت ۲۰‌گرم

پودر جوانه گندم ۵۰ گرم

عرق هل ۱/۴ لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران دم کرده مقداری

کره ذوب شده یا روغن حیوانی ۷۰ گرم

روش تهیه:

زرده ها و پودر قند و زعفران را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و رنگش روشن و سبک و کرمی شود. سپس کره را اضافه کرده کمی هم‌میزنیم و کنار می گذاریم.

آرد سفید و آرد جوانه و نشاسته ذرت را با شیر سرد رقیق کرده روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاید و غلیظ شود.

بعد مخلوط زرده را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم مرتب هم زده تا حدود۱۰ دقیقه بپزد.

در مرحله آخر عرق هل و گلاب را می ریزیم و کمی که سفت شد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.

در صورت تمایل بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم و دسر خنک شد با ۱ لیوان بستنی سوهان ‌یا بستنی وانیلی و ۴ ق غ خامه و ۲ ق غ ژلاتین بن‌ماری شده ترکیب کرده و در قالب می ریزیم و دسر سوهان بستنی را به یخچال منتقل کرده و ۳ تا ۴ ساعت بعد آماده سرو است.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها