خانم محمدلو / پخت آش رشته 98/3/4

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980304ashpaze
خانم محمدلو / پخت آش رشته  98/3/4

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


روش تهیه :

حبوبات (نخود ، لوبياچيتي و لوبيا قرمز) را براي کاهش نفخ آن از یک روز قبل خیس کنید و ۳-۲ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. حبوبات را با هم بپزيد.

پیازها را خلالی خرد كرده و در روغن بريزيد و زماني كه كمي تغيير رنگ داد، سیر خرد كنيد و به پياز اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سير و پياز طلايي شوند. زردچوبه ، نعنا خشك و كاكوتي را اضافه كنيد و کمی تفت دهید.

عدس را به همراه آب درون قابلمه بریزید و تا عدس پخته شود. سپس سبزی خرد شده را به همراه حبوبات پخته شده ، نمك و فلفل به مواد درون قابلمه اضافه کنید تا سبزي آش هم پخته شود.

آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید و سريع بهم بزنيد تا آرد درون آش گلوله نشود. پس از چند جوش كه خامي آرد گرفته شد، رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا كرديد گاز را خاموش کنید و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.

آش را با كشك و سيرداغ و پياز داغ و نعنا داغ تزيين كنيد

نكات مهم:

١- براي جا افتادن بهتر آش پس از خاموش كردن شعله، يك پيمانه آب سرد به آش اضافه كنيد.

٢- افزودن كاكوتي به آش بصورت دلخواه مي باشد.

٣-اگر فصل سير تازه باشد، افزودن آن به آش باعث ايجاد طعم و عطر بهتر آش ميشود.

٤- افزودن آرد به آش باعث غلظت بهتر آش ميشود.

٦- هر چقدر ميزان پياز داغ آش بيشتر باشد آش خوشمزه تر ميشود.

٧- اگر آش را با آب گوشت یا قلم تهیه کنید، بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. بدین صورت که ابتدا قلم گاو یا گوسفند را در آب بپزید، سپس قلم را درآورده و آب آن را به آش اضافه كنيد.

٨- آش رشته را معمولا با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها