خانم مهدیان / کبسا 98/3/2

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980302ashpaze
خانم مهدیان / کبسا 98/3/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

مرغ ۵ تکه

برنج ۳ پیمانه

پیاز بزرگ ۱ عدد

گوجه بزرگ ۲ عدد

هویج ۱ عدد

سیر ۳ حبه

گوجه فرنگی پوره شده ۳ ق س

ادویه بهارات ۴ ق غ

نمک به مقدار لازم

بادام نیم پیمانه

کشمش ربع پیمانه

روش تهیه:

برنج را شسته و به مدت یک ساعت بخیسانید. در تابه کره را ذوب کنید و تکه های مرغ نمک زده را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

مرغ را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز خرد شده و سیر را تفت دهید سپس گوجه خرد شده و گوجه پوره شده و ادویه بهارات و در صورت تمایل مقداری پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده سپس تکه های مرغ را درون تابه میگذاریم و در آن را گذاشته تا حدود یک ساعت پخته شود.

برنج را آبکش کرده سپس هویج ریز رنده شده را به آن اضافه میکنیم و برنج را دم میکنیم. در تابه کره را ذوب کرده و بادام و کشمش را کمی تفت میدهیم.

برنج را در ظرف کشیده و تکه های مرغ را روی برنج گذاشته و سس آماده شده را در غذا ساز ریخته و پوره میکنیم و در کنار غذا سرو میکنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها