خانم احمدی آموزش تهیه کاپ کیک خرما 98/2/31

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980231ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه کاپ کیک خرما 98/2/31

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد ۳۱۰ گرم

شکر ۱۸۰ گرم

اسانس هل ۱/۲ ق چ

شیر ۱/۴ پیمانه

گلاب ۱/۴ پیمانه

کره ۱۸۰ گرم

تخم مرغ ۵ عدد

بیکینگ پودر ۲ ق چ

روش تهیه:

کره و شکر را داخل کاسه همزن ریخته و تا زمانی که یکدست شود میزنیم(حدود ۳ دقیقه)

در ظرف دیگه تخم مرغها را به همراه اسانس هل در حدی که از لختگی درآید میزنیم و کم کم به مخلوط شکر و کره زده شده اضافه میکنیم

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک میکنیم وطی دو مرحله به مواد فوق اضافه میکنیم

شیر و گلاب را نیز اضافه کرده و در حد یکدست شدن مواد میزنیم

از مایه آماده شده بمقدار ۱/۳ داخل کپسولها ریخته و یک عدد از توپک خرمایی قرار داده و مجدد مقداری از مایه خمیری میریزیم و سطحش را کمی صاف کرده و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها