حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز 98/2/29

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980229ash
حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز 98/2/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

باقالي پاك كرده ٥٠٠ گرم

قارچ،گوجه،هويج،ذرت،فلفل دلمه ٢ پيمانه

فيله مرغ ٢٠٠ گرم

رشته ٢٠٠ گرم

برنج نيم دان ١/٢ پيمانه

سير ٣ حبه

پياز ٢ عدد

شويد ١ پيمانه

نمك،فلفل،كاري،تخم گشنيز, زيره١ ق غ

عصاره مرغ ١ عدد

آب ٢ ليتر

روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

پياز ها را نگيني خرد كرده و در قابلمه با كمي روغن شروع به تفت دادن كرده، زماني كه پياز ها رنگ طلائي گرفت به آن سير را افزوده و سپس ادويه ها و عصاره را اضافه ميكنيم و بعد مرغي كه ريز خرد كرده ايم را به آن اضافه كرده و خوب تفت ميدهيم. حال سبزيجات و باقالي را همراه با برنج و سبزي و آب به قابلمه افزوده شعله را زياد كرده تا به جوش بيايد و سپس حرارت را كم كرده و ١ ساعت اجازه ميدهيم تا تمامي مواد كاملا پخته شوند، حال به آن رشته را اضافه كرده و ١٥ دقيقه ديگر اجازه ميدهيم تا سوپ با رشته ها كاملا پخته شود و در پايان با كمي ليمو ترش سرو و نوش جان بفرماييد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها