خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد 98/2/25

امتیاز کاربران :**/*8
ضعیفعالی 
980225ashpaze
خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد 98/2/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد گندم ١/٢ پيمانه

آرد نشاسته ١/٢پيمانه

آرد برنج ١/٢پيمانه

آرد نخودچي ١پيمانه

پودر هل ١ ق م

زعفران دم كرده ٢ ق س

شكر ٢پيمانه

آب ١و١/٢پيمانه

گلاب ١/٤ پيمانه

روغن مايع ۱ پيمانه

كره ٨٠-٥٠ گرم

روش تهيه:

شكر را به همراه پودر هل وآب درون قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا شكر در آب حل شود و شربت به قوام آيد. زعفران به آن اضافه كنيد و آن را از روي حرارت برداريد.

روغن را به همراه كره درون قابلمه اي مناسب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. آرد گندم را پس از الك كردن به قابلمه بريزيد و تا حدي تفت دهيد كه بوي آرد بلند شده و خامي آرد گرفته شود. آرد برنج را پس از الك كردن اضافه كنيد و حدود ٣ دقيقه تفت دهيد تا خامي آن نيز گرفته شود. اكنون آرد نشاسته الك شده را بيافزاييد و ٣ دقيقه تفت دهيد. در آخر آرد نخودچي الك شده را اضافه كنيد و مرتب بهم بزنيد و تفت دهيد تا به رنگ قهوه اي روشن در آيد.

بعد از آن قابلمه را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد كمي سرد شود. شربت گرم را روي آردهاي تفت داده شده بريزيد و مرتب بهم بزنيد تا شربت جذب آرد شود. در حين بهم زدن گلاب را اضافه كنيد. اگر حلوا شل بود آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب بهم بزنيد تا حلوا جا بيافتد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها