خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق 98/2/23

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
980223ashpaze
خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق 98/2/23

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده مرغ ۵۰۰گرم

پیاز رنده شده ۱۵۰ گرم

گندنا (تره صحرائی) ۱۵۰ گرم (می توانید از تره استفاده کنید)

آرد نخودچی ۱۰۰ گرم

سماق ۱۵ گرم

نعناخشک ۱۰ گرم

ادویه ( زردچوبه وزنجبیل و فلفل)

روغن ارده کنجد

روش تهیه:

ابتدا گوشت چرخکرده مرغ رو با پیاز رنده شده و ادویه و آرد نخودچی باهم خوب ورز میدهیم سماق را یک شب جلوتر با یک لیتر اب داغ خیس و روز بعد صاف میکنیم در کناری داخل قابلمه پیاز را تفت میدهیم و نعنای خشک را اضافه میکنیم و اب سماق را داخل قابلمه میریزیم وقتی جوش امد مواد شفته را بصورت گلوله های اندازه گردو در میاوریم وداخل قابلمه میگذاریم واجازه میدهیم تا پخته شود.

شربت خرفه رفع عطش

دانه خرفه ۲گرم

اب ۱لیتر

عرق نعنا   ۳۰ میلی لیتر

عسل به میزان لازم

دانه خرفه را شسته و صاف کنید سپس آب را بجوشانید خرفه و عرق نعنا را اضافه کنید وقتی حسابی ولرم شد عسل اضافه کنید

میتوانید بجای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها