خانم احمدی آموزش نان کینوا 98/2/22

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980222ashpaze
خانم احمدی آموزش نان کینوا 98/2/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

تخم مرغ ۲ عدد

شیر پرچرب ۱ پیمانه

روغن جامد ۲ ق غ

شکر ۳ تا۴ ق غ

نمک نوک ق چ

بکینگ پودر ۳ ق چ

آرد حدود ۳ پیمانه

روش تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم میزنیم سپس شکر و شیر را با مواد مخلوط کرده و بعد روغنی که به دمای اتاق رسیده را می ریزیم و بکینگ پودر را با نصف آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم تا مواد آرد گلوله نشود سپس بقیه آرد را اگر لازم بود می ریزیم تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را یک ربع استراحت میدهیم تا کمی پف کند از خمیر گلوله کوچکی به اندازه نارنگی برداشته و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود

اگر بخواهید می توانید این نان را بصورت غذایی و غیر شیرین هم تهیه کنید

۲ ق از شکر را کم‌کرده و کمی نمک را بیشتر می ریزیم و مواد دلخواه مرغی یا گوشتی یا حتی سبزیحات و پنیر را بین خمیر گذاشته و سرخ میکنیم.

همچنین میتوان این نان را بدون روغن و در تابه روی حرارت یا در فر پخت کرد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها