آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه 98/2/17

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980217ash
آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه 98/2/17

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

نخود ١ پ

لوبيا ١ پ

عدس ١ پ

ترخينه ٣٠٠ گرم

پياز ٤ عدد

سير ٣ حبه

نعناع خشك ٢ ق غ

سبزي آش (تره،جعفري، اسفناج، گشنيز) ٧٥٠ گرم

نمك،فلفل،زردچوبه، عصاره گوشت به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

آب قلم ٢ ليتر

روش تهیه:

ترخينه ها را در آب نيم ساعت خيسانده، حال در قابلمه مورد نظر نخود، لوبيا و عدس خيس خورده را ريخته و به آن نيز ترخينه را افزوده و سپس آب قلم را به آن اضافه كرده و اجازه ميدهيم ٣ ساعت تا حبوبات ما كاملا پخته شود. حال در تابه پياز ها را نگيني كرده و سرخ ميكنيم و بعد به آن سير را نيز اضافه كرده تفت داده و بعد زردچوبه، نمك، فلفل، عصاره را افزوده و خوب تفت ميدهيم و سپس همراه با سبزي آش و نعناعي كه با روغن تفت داده ايم به آش اضافه ميكنيم و ١ ساعت ديگر اجازه ميدهيم تا آش كاملا جا بيفتد و در آخر با كمي پياز داغ، نعناع، سير و كشك روي آن وا تزيين می کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها