خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا 98/2/15

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980215ashpaze
خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا 98/2/15

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

برنج سفيد دو پيمانه

مغزباقلا يك پيمانه

شويدتازه يك پيمانه

سوياي درشت ٤٠ گرم

پيازداغ دو ق س

روغن كنجد مقداري

زردچوبه يك ق چ

ادويه پلويي به مقدار لازم

دارچين نصف ، ق چ

زعفران دم شده مقداري

كره گياهي ٢٥ گرم

روش تهيه :

برنج رو يك ساعت خيس كنيد .

سپس در يك قابلمه كه كمي روغن كنجد رو گرم كنيد و برنج رو بمدت دو دقيقه سرخ كنيد ،

پياز رو تفت دهيد ، سوياي خيس شده رو در پياز كمي سرخ كنيد ،

سپس باقالي رو كمي نيم پز كرده با شويد تازه و ادويه ها مخلوط و كمي تفت داده و در برنج سرخ شده مخلوط و فرصت دهيد كاملا دم بكشد.

زعفران و كره به پلو داده و سرو كنيد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها