سید مهدی حسینی آموزش تهیه خوراک باقالا 98/2/10

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980210ashpaze
سید مهدی حسینی آموزش تهیه خوراک باقالا 98/2/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

پیاز ۱عدد

فلفل دلمه ای سبز ۱عدد

کرفس خرد شده ۱پیمانه

ذرت نصف پیمانه

باقلا ۱پیمانه

گوجه ۱عدد

پاپریکا ۱ ق چ

جعفری ساطوری ۲ ق چ

روغن ، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا باقلا را از پوست دوم جدا کرده و داخل اب در حال جوش میریزیم و‌ به محض جوش امدن کف روی اب را جمع میکنیم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

پیاز را داخل تابه ریخته بعد از تفت دادن فلفل دلمه ای سپس کرفس و بعد ذرت و باقلا را اضافه میکنیم . مواد با هم تفت خورده و سپس پاپریکا و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل به همراه اب لیمو تازه به مواد اضافه کرده و جعفری ساطوری را می افزاییم، ۴۵ دقیقه بعد غذا امادست.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها