خانم کامیار آموزش تهیه کباب ترکی مرغ 98/2/9

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
980209ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه  کباب ترکی مرغ 98/2/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

سينه و فيله مرغ جمعاً ٧٠٠ گرم

سير له شده ١ ق س

سس ورچستر ٢ ق س

سس خردل ٢ ق س

روغن مايع ٣ ق س

عصاره مرغ ١ ق س

فلفل قرمز١/٢ ق چ

پياز درشت ٣ عدد

فلفل دلمه اي ١ عدد

قارچ ٢٠ عدد

نان باگت جهت سرو به ميزان لازم

مواد لازم جهت سس مخصوص

ماست خامه اي ١ پيمانه

سير له شده ٢ حبه

ارده ١ ق س

ابليمو ١ ق س

نمك و فلفل به ميزان لازم

روش تهيه:

سينه هاي مرغ را از وسط برش دهيد و در مخلوط سير له شده و سس ورچستر و سس خردل و فلفل و عصاره و روغن به مدت ۱ ساعت قرار دهيد.

يك عدد پياز را از وسط به دو نيم برش دهيد در وسط سيني فر قرار دهيد يك سيخ چوبي در ان قرار دهيد و مرغ ها را از سيخ چوبي رد كنيد و در انتها نيمه ي باقي مانده پياز را روي مرغ ها قرار دهيد. داخل سيني را با پياز و فلفل برش داده شده پر كنيد. روی مرغ را با كاغذ فويل بپوشانيد و به مدت ١:٣٠ دقيقه در طبقه وسط فر با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار دهيد

سپس بعد از پخت همراه با سس مخصوص و پياز و جعفري و نان ميل كنيد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها