حسین زنجانی آموزش کوفته مرغ و قارچ 98/2/3

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
980203ashpaze
حسین زنجانی آموزش کوفته مرغ و قارچ 98/2/3

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

مرغ چرخ شده ٥٠٠ گرم

سير ٢ حبه

پياز رنده شده ١ عدد

تخم مرغ ١ عدد

آرد سوخاري ١ پ

قارچ ٢٠٠ گرم

اسفناج ١ پ

نمك، فلفل، پودر سير، پودر پياز، پاپريكا، پونه كوهی

عصاره مرغ ١/٢ قرص

جعفري، گشنيز، ريحان ٣ ق غ

روغن به مقدار لازم

پنير گودا و پارميزان ١ پ

خامه ٢ پيمانه

روش تهیه:

مرغ و ادويه ها ، سبزي و پياز را در کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و سپس آرد سوخاري و تخم مرغ را افزوده و مواد را خوب همزده تا يكدست شود. از مواد موجود ۲۰ كوفته را درست كرده و آن را در تابه با كمي روغن، با شعله متوسط ۵ دقیقه سرخ كرده تا كوفته ها رنگ بگیرند. در تابه اي سير را با كمي روغن تفت داده و به آن قارچ را اضافه كرده با شعله زياد از آب قارچ کم می کنیم و به آن اسفناج و عصاره مرغ را افزوده و پس از كمي تفت دادن خامه را نيز اضافه كرده، سپس شعله را كم كرده خوب هم ميزنيم و كوفته ها را يك به يك داخل سس ميچينيم و ٢٠ دقيقه می پزیم و روي آن را با پنير پوشانده و ٥ دقيقه ديگر با در بسته اجازه ميدهيم تا پنير كاملا آب شود. در پايان از كوفته ها و سس ساندویچ میگیریم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها