خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ 98/1/31

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980231ashpaze
خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ 98/1/31

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

شِنگ۱۵۰ گرم

پیازکوهی (پیازچه) ۱۰۰ گرم

تخم مرغ   ۴ عدد

سبوس ۳۰ گرم

ادویه (زیره زردچوبه فلفل)

روغن ارده کنجد   به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا شِنگ ها و پیاز کوهی شسته را ریز میکنیم و تخم مرغ، سبوس و ادویه اضافه کرده و خوب هم میزنیم ، در تابه روغن کنجد ریخته وقتی حسابی داغ شد مواد کوکو را بصورت قالبی یا بصورت تیکه داخل تابه ریخته و اجازه بدهید با حرارت پایین مغز پخت شود.

شربت سرکه انگبین نعنا

عسل ۱۰۰ میلی لیتر

عرق نعنا ۱۰۰ میلی لیتر

سرکه   ۵۰ میلی لیتر

آب   ۵۰۰میلی لیتر

ابتدا آب و سرکه وعرق نعنا را اجازه بدهید بجوشد به مدت نیم ساعت وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید

میتوانید بجای عرق نعنا از نعنای تازه استفاده کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها