حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگر 98/1/29

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980129ashpaze
حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگر  98/1/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

 

كنگر ٥٠٠ گرم پاك شده بدون برگ

سيب زميني ٢٥٠ گرم

تخم مرغ ٤ عدد

سير ٢ حبه

فلفل سياه،دارچين،كاري،زيره،زردچوبه در مجموع ١ ق غ

آرد گندم ٣ ق غ

بکینگ پودر ١ق چاي خوري

عصاره مرغ ١/٢ قرص

زعفران آب شده ٢ ق غ

زرشك ٣ ق غ

گردو ٣ ق غ

سبزي( شويد،نعناع،پيازچه،تره،جعغري) ١ پ خرد شده

روغن به مقدار لازم

روش تهيه:

براي شروع كنگر را همراه با ٤ ق غ روغن به مدت ١٥ دقيقه تفت ميدهيم سپس كنار گذاشته تا كمي خنك شود و بعد آن را داخل غذا ساز يا چرخه گوشت ريخته و به آن سيب زميني و سير را افزوده و تا يكنواخت شدن مواد ميكس كرده و سپس داخل كاسه اي ريخته و به آن تمامي مواد را يك به يك اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم و با استفاده از قاشق آن را به شكل دلخواه داخل تابه داغ شده همراه با مقداري روغن با ضخامت كم سرخ ميكنيم

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها