خانم احمدی آموزش شیرینی بدون فر 98/1/28

امتیاز کاربران :**/*8
ضعیفعالی 
980128ashpaze
خانم احمدی آموزش شیرینی بدون فر 98/1/28

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

 

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

آرد ۱۰۰ تا ۱۱۰گرم

پودر کاسترد ۴۰ گرم

وانیل ۱.۴ ق چ

شکلات آب شده و کنجد و پسته برای تزیین

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند و وانیل را هم زده تا به رنگ روشن برسد سپس کاسترد را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و در مرحله آخر آرد را روی مواد الک میکنیم به خمیر زیاد نباید آرد بزنید چون خشک می شود ، سپس خمیر را در نایلون قرار داده و ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم اگر هوا خیلی گرم بود به یخچال منتقل میکنیم. از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و در دست گرد میکنیم و با چنگال روی آن خط انداخته و سپس در تابه دو طرفه که از قبل کمی آن را گرم کردیم و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم قرار میدهیم. به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم.

رنگ شیرینی نباید تغییر کند. اگر خواستید شیرینی را در فر بپزید دمای ۱۷۰ حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع قرار می دهیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها