آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه 98/1/20

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980120ashpaze
آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه 98/1/20

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم:

قهوه دمي ١ پ

پودر وانيل ١ ق چ

زرده تخم مرغ ٤ عدد

شكر ١/٢ پيمانه

پنير ماسكاروپونه ١ پيمانه

پنير خامه اي ١/٢ پ

خامه پر چرب ١ پيمانه

بيسكوييت ليدي فينگر ٢٠ تا ٢٤ عدد

پودر شكلات ١/٢ پيمانه

ميوه هاي فصل به دلخواه توت فرنگي،موز، هلو، آلبالو ٢ پيمانه

روش تهيه :

زرده هاي تخم مرغ را داخل كاسه شيشه اي ريخته و با حرارت غير مستقيم روي آب در حال جوش قرار داده و شروع به هم زدن كرده و به آن شكر و وانيل را افزوده و به مدت ١٠ دقيقه هم زده تا شكر آب شده و مواد يك دست شود. از روي حرارت برداشته و پس از خنك شدن، پنير ها و خامه را اضافه كرده و شروع به هم زدن تمامي مواد به مدت ٥ دقيقه تا يكدست شود و به مدت ٢ ساعت در يخچال نگهداريد. بيسكوييت ها را يك به يك به قهوه آغشته كرده و نصف آن را داخل ظرف مورد نظر چيده و حال نصف ميوهاي برش خرده را به همراه نصف شكلات ها اضافه و از مايه خامه و پنير روي سطح را كامل يكدست كنيد و مجدد اين كار را تكرار كرده و در مرحله آخر با شكلات تزريين كرده و روي آن را كشيده و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملاً بسته و آماده سرو شود.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها