خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ 98/1/19

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980119ashpaze
خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ 98/1/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

کینوآ ۱پیمانه

آب ۲پیمانه

سیب زمینی ۳۰۰ گرم

کرفس ۲۰۰گرم

خیار شور ۱۰۰گرم

ذرت پخته شده ۱۵۰گرم

قارچ ۵۰گرم

پیازچه ۱۰عدد

تربچه ۵عدد

تخمه آفتابگردان ۲ ق غ

فیله مرغ ۵عدد

پیاز ۱عدد

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و روغن کنجد مقداری

چاشنی سالاد :

لیمو ترش ۱/۲پیمانه

روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری

سس مایونز   ۲قاشق غذاخوری

خامه ۱قاشق غذاخوری

سس خردل ۱/۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه مقداری

روش تهیه:

فیله مرغ را از دوساعت قبل با فلفل و نمک و زعفران مرینت میکنیم با یک پیاز و کمی روغن و آب میگذاریم بپزد و بعد از پختن و سرد شدن خورد میکنیم سپس سس و خامه و روغن زیتون و نمک وفلفل و ابلیمو را به آن اضافه میکنیم و سپس خیار شور و ساقه کرفس خورد شده و ذرت و کینوا که با ۲پیمانه پخته شده و خنک شده را با سیب زمینی نگینی و پخته شده سرد شده و تربچه و پیازچه و قارچ را به آن افزوده و با هم مخلوط کرده دو ساعت در یخچال میگذاریم تا هم مزه شوند و عطر و طعم مواد به خورد هم رود در آخر به ظرف سرو منتقل کرده با جعفری و تخمه آفتابگردان تزیین میکنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها