خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش 98/1/17

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980117ash
خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش 98/1/17

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

کشک ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نعنا خشک ۲ ق غ

آرد ۱ ق س

زردچوبه ۲ ق چ

گردو ۶۰ گرم

آب به میزان لازم

روش تهیه:

پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت داده تا سبک شود سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم آرد را به دلخواه اضافه و مجدد کمی تفت داده سپس نعنا خشک و گردوی خرد شده یا کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم فقط در حد مخلوط شدن تفت میدهیم تا نعنا طعم تلخی نگیرد.

کشک را با حدود یک تا دو پیمانه آب (بسته به میزان غلظت کشک) مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود و به مواد درون تابه اضافه و پس از اولین قل زدن زیر آن را خاموش می کنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها