خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما 97/12/26

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
971226ashpaze
خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما 97/12/26

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

نشاسته ذرت ۳ ق غ سرپر

آرد ۲ ق غ

شیر ۳ پیمانه

شکر ۳/۴ پیمانه

وانیل مقداری

بیسکوییت ساده پودر شده ۳۰۰ گرم

شیره خرما ۱ پیمانه

فندق یا گردو مقداری

کنجد ۱/۲ پیمانه

روش تهیه:

ابتدا شیر و شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم و آنقدر هم میزنیم تا به حالت فرنی غلیظ شود در مرحله آخر وانیل و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

کنجد و مغز گردو یا فندق پودر شده را به شیره خرما اضافه میکنیم .در ظرف مورد نظر ابتدا مقداری بیسکوییت ریخته و سپس از کرم آماده شده و بعد مخلوط کنجد و شیره خرما و به همین شکل لایه ها را تکرار می کنیم. برای تزیین روی دسر از خرمایی که درون آن فندق یا گردو قرار داده ایم میتوان استفاده کرد.

اگر شیره خرما در دسترس نبود از خرمای پوست گرفته و له شده که با کمی آب گرم رقیق کرده ایم میتوان استفاده کرد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها