خانم افشاری پور طرز تهیه شیرینی سنتی کرمانشاهی 97/12/23

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971223ashpaze
خانم افشاری پور طرز تهیه شیرینی سنتی کرمانشاهی 97/12/23

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد یک کیلو

روغن جامد نیم کیلو

شیر یک لیوان

مایه خمیر فوری یک قاشق چای خوری

خرمای چرخ شده ۶۰۰ گرم

ادویه مخصوص

زنجبیل, هل , دارچین, میخک, جوز هندی, رازیانه (پودر شده)

روش تهیه:

ابتدا روغن جامد را با ارد مخلوط کرده سپس با دست کمی ورز میدهیم سپس مایه خمیر رو اضافه کرده و شیر را به ترکیب روغن و ارد اضافه میکنیم تا به صورت خمیر لطیفی در آید، خرما ی هسته گرفته رو با پودر ادویه های گفته شده مخلوط کرده و از چرخ رد میکنیم , در ادامه خرماها را به صورت توپکهای کوچک در می اوریم و از خمیر به دست امده چونه های 15گرمی برداشته و داخل دست پهن میکنیم و یک توپک خرمایی را داخل خمیر قرار داده و به شکل گرد در می آوریم و داخل سینی فر قرار داده و پس از یک ربع استراحت با مهر مخصوص کلمپه مهر میزنیم و در نهایت روی کلمپه را با قلم مو و زعفران دم کرده رنگ میدهیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه قرار میدهیم.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها