خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری 97/12/22

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971222ash
خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری 97/12/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

کمپوت هلو یا زردآلو ۱ قوطی

توت فرنگی ۵ عدد

خامه قنادی زده شده ۲/۳ پیمانه

پودر ژلاتین ۱ ق غ

پودر قند ۱ ق غ

وانیل ۱/۴ ق چ

توت فرنگی خرد شده/کیوی خرد شده برای تزیین

روش تهیه:

کمپوت را پوره کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود توت فرنگی ها را اضافه و پوره میکنیم. سپس پودر قند را اضافه و مخلوط میکنیم سپس وانیل و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کرده تا کاملا یکنواخت شود

زمانی که از گرما افتاد خامه قنادی را اضافه میکنیم سپس در قالب دلخواه ریخته و روی آن را با میوه تزیین می کنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها