خانم بخشی طرز تهیه شیرینی رول قیسی 97/12/20

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971220ashpaze
خانم بخشی طرز تهیه شیرینی رول قیسی 97/12/20

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم :

آرد ۳۰۰ گرم

پودر شکر ۲ ق س

وانیل ۱/۴ ق چ

کره   ۲۵۰ گرم

پنیر خامه ای ۹۰ گرم

مواد رویه شیرینی :

شیر ۲ ق س

شکر ۲ ق س

مواد میانی شیرینی :

قیسی خرد شده   ۱ پیمانه

شکر ۵۰ گرم

آب   ۱/۴ پیمانه

پودر فندق ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :

کره و پنیر خامه ای با همزن می زنیم تا یکدست شود سپس پودر شکر وانیل و آرد را افزوده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید روی صفحه خمیر را بازکرده وخمیر را به شکل مثلث های برابر برش می زنیم و از مواد میانی روی هرمثلث قرار داده و خمیر را از قاعده به سمت رأس رول می کنیم وداخل سینی قرار داده و روی شیرینی را با شیر مرطوب کرده سپس روی آن شکر می پاشیم و در طبقه وسط فر بادمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها آماده شوند.

موادمیانی :

قیسی ها را که از دو‌ ساعت قبل خیس کرده بودیم ریز خرد می کنیم و همراه آب شکر و پودر فندق داخل ظرف مناسبی روی حرارت قرار می دهیم تا آب کمی تبخیر شده و غلیظ شود سپس زیر حرارت را خاموش کرده وبعد از خنک شدن برای میانه شیرینی استفاده می کنیم.

 

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها