خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک پنیر توفو با جوانه 97/12/19

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971219ashpaze
خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک پنیر توفو با جوانه 97/12/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم :

روغن كنجد ٣ ق س

پياز             ١ عدد

كدوسبز       ٢ عدد

فلفل دلمه   ١ عدد

قارچ           ٦ عدد

گوجه فرنگی ٢ عدد

لپه باقالی   ١٠٠ گرم

جوانه ماش ۱ پيمانه

پنير توفو   ١٠٠ گرم

نمك و فلفل ، زردچوبه ، سماق ، چوب دارچين ، رب گوجه فرنگی

روش تهيه :

همه سبزيجات را به صورت حلقه برش زده در يك تابه چيده، كمی روغن كنجد مزه دار شده روی آنها افزوده، روی حرارت گذاشته كمی تفت بخورند، وسط تابه پنير توفو و پخته لپه باقالی و در آخر جوانه ماش را روی مواد قرار دهيد و با سس گوجه فرنگی كه از قبل با پياز داغ و ادويه مزه دار كرديد، بپوشانيد و با حدود ١٠ دقيقه روی حرارت، آماده سرو خواهد بود

اين خوراك ، با پلو ، و يا با نان سرو می شود.

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها