خانم مهدیان آموزش تهیه شیرینی شیر عسلی 97/12/16

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
971216ashpaze
خانم مهدیان آموزش تهیه شیرینی شیر عسلی 97/12/16

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

بیسکوییت ساده پودر شده ۲ پیمانه

پودر کاکائو ۱ ق س

شیرعسل ۳ ق س

کره ۵۰ گرم

آب جوش ۱/۳ پ

مواد میانی:

شیرعسل ۱ ق س

کره ۳۰ گرم

پودر هل ۱/۳ ق چ

پودر پسته/بادام/فندق/گردو از هرکدام به دلخواه ۱/۲ پیمانه

روش تهیه:

کره بن ماری شود، بیسکوییت پودر شده و پودر کاکائو، شیرعسل و آب جوش را به آن اضافه و مخلوط میکنیم، مواد را کنار گذاشته.

برای مغز شیرینی ۳۰ گرم کره آب شده و ۱ ق س شیر عسل با هم مخلوط شود و هر یک از پودر مغز ها به دلخواه به علاوه هل را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.

(کمی از پودر مغز برای تزیین کنار گذاشته شود)

از مواد بیرونی به اندازه گردوی کوچک برداشته و داخل آن را گود کرده از مواد میانی داخل آن میگذاریم سپس گرد کرده و در صورت تمایل داخل شیر عسل زده روی آن پودر مغز زده و داخل کپسول میگذاریم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا