خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو 97/12/12

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971212ashpaze
خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو 97/12/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

 

مواد لازم:

روغن كنجد مقداری

كره گياهي ۵۰ گرم

سيب زمينی يك كيلو

قارچ ۱۵۰ گرم

كدوسبز قلمی دو عدد

گوجه فرنگی دو عدد

پياز يك عدد

پيازچه 4 ساقه

فلفل دلمه نصف

جعفري تازه مقداری

گوشت گياهی يك پيمانه

نمك و فلفل و زعفران كمی

روش تهيه :

ابتدا پيازچه و پياز ها را با مقداری روغن كنجد تفت دهيد سويا رو مزه دار كنيد .ادويه ها و كمی رب گوجه را بيفزاييد ،

سپس كدو، پياز و گوجه و قارچ، فلفل دلمه رو به هر شكلي كه خودتون تمايل داريد برش زده و تفت دهيد ،

سيب زميني ها رو پخته، مزه دار كنيد و بصورت پوره ، كف ظرف كه كمي چرب شده قرار دهيد

وسط آن از مواد اماده شده ی بالا قرار دهيد و رويه آخر هم يه لايه از پوره سيب زمينی روی ظرف رو بپوشانيد .

نكته: اين غذا داخل تابه روي اجاق گاز هم درست ميشود .

ميتوند داخل فر دد دمای ١٧٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه قرار دهيد .

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها