خانم اهری آموزش تهیه قطاب چیپس پسته 97/12/11

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
971211ashpaze
خانم اهری  آموزش تهیه قطاب چیپس پسته  97/12/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد ۲تا۳پیمانه

روغن مایع یک سوم پیمانه

آب یک پیمانه

پودر پسته یک پیمانه

روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

پودرقند به میزان لازم

روش تهیه:

آب و روغن را داخل ظرف ریخته و بعد آرد را کم کم به مواد مایع اضافه میکنیم تا بشکل خمیر دربیاید. کمی ورز میدهیم. بعد به مدت یک ساعت در ظرف در بسته در دمای محیط استراحت دهید.

بعد از استراحت به مقدار کم از خمیر برداشته مقداری پودر پسته وسط خمیر گذاشته، خمیر را جمع کرده ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با رول بُر خمیر را به اندازه دلخواه بریده و در روغن سرخ کنید. روغن شیرینی را روی دستمال بگیرید و شیرینی را با پودر قند تزیین کرده و سرو کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا