خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار 97/12/5

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
971205ashpaze
خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار 97/12/5

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد حدود ۱ لیوان

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱.۵ ق چ

ماءالشعیر بدون طعم ۱ لیوان

نشاسته ذرت ۲ ق غ

زعفران و فلفل و پودر سیر و اویشن به مقدار لازم

جوش شیرین یک چهارم ق چ

فیله مرغ مزه دار شده به مقدار لازم

ابتدا مواد خشک و ادویه هارا باهم مخلوط میکنیم. سپس ماء الشعیر را به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم که حباب ها خارج نشود سپس سفیده هارا با همزن فرم داده و به آرامی با مواد مخلوط میکنیم. غلظت مواد را با کم و زیاد کردن آرد تنظیم میکنیم. نمک مانع پف سوخاری میشود پس نمک را فقط به فیله مرغ اضافه میکنیم. فیله ها را با کمی پیاز و آبلیمو و نمک فلفل و پاپریکا مزه دار میکنیم و بیشتر از نیم ساعت در این مواد نگه نمیدارم سپس فیله ها را در این مایه آماده شده میزنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.

سس تار تار:

مایونز ۴ ق غ

پیاز خرد شده ۱ عدد

خیارشور خرد شده ۱۰۰ گرم

جعفری یا ترخون ۱ ق غ

کیپر ۱ ق غ

آب لیمو ترش ۱ ق غ

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها