خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971202ashpaze
خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

نمك ١/٤ ق چ

پودر پياز ٢ ق چ

پاپريكا شيرين ٣ ق چ

پودر چيلي ١ ق چ

دارچين ١ ق چ

زيره ١/٢ ق چ

مرغ ۵ یا ۶ تكه

برنج ٢ پيمانه

پياز ١ عدد

سير ٣ حبه

فلفل دلمه قرمز ١ عدد

گشنيز خورد شده ١/٤ پيمانه

ذرت ٢٠٠ گرم

لوبيا ٢٠٠ گرم

آب ليمو ٢ ق س

روش تهیه:

مرغ را در مخلوط ادويه ( نمك/پودر پياز/پاپريكا شيرين/پودر چيلي/فلفل سياه) می غلتانيم حداقل يك ساعت مواد را استراحت ميدهيم سپس در سينی فر چرب شده ميگذاريم و روی آن را با فويل می پوشانيم با دماي ١٨٠ درجه به مدت ۴۰ دقيقه تا بپزد

برنج خيس شده را بدون آب در قابلمه بريزيد سپس ٤ پيمانه آب روی آن ريخته زير آن را زياد می كنيم تا به جوش آيد سپس شعله را كم می كنيم

پياز و سير و فلفل دلمه خورد شده و ادويه را در تابه ای تفت داده و به برنج اضافه مي كنيم

در زمان سرو ذرت و لوبيا را همراه آب ليمو ترش و گشنيز خورد شده به برنج اضافه كرده مخلوط ميكنيم و تكه های مرغ را روی آن قرار مي دهيم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا