![]() |
خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم:
نمك ١/٤ ق چ
پودر پياز ٢ ق چ
پاپريكا شيرين ٣ ق چ
پودر چيلي ١ ق چ
دارچين ١ ق چ
زيره ١/٢ ق چ
مرغ ۵ یا ۶ تكه
برنج ٢ پيمانه
پياز ١ عدد
سير ٣ حبه
فلفل دلمه قرمز ١ عدد
گشنيز خورد شده ١/٤ پيمانه
ذرت ٢٠٠ گرم
لوبيا ٢٠٠ گرم
آب ليمو ٢ ق س
روش تهیه:
مرغ را در مخلوط ادويه ( نمك/پودر پياز/پاپريكا شيرين/پودر چيلي/فلفل سياه) می غلتانيم حداقل يك ساعت مواد را استراحت ميدهيم سپس در سينی فر چرب شده ميگذاريم و روی آن را با فويل می پوشانيم با دماي ١٨٠ درجه به مدت ۴۰ دقيقه تا بپزد
برنج خيس شده را بدون آب در قابلمه بريزيد سپس ٤ پيمانه آب روی آن ريخته زير آن را زياد می كنيم تا به جوش آيد سپس شعله را كم می كنيم
پياز و سير و فلفل دلمه خورد شده و ادويه را در تابه ای تفت داده و به برنج اضافه مي كنيم
در زمان سرو ذرت و لوبيا را همراه آب ليمو ترش و گشنيز خورد شده به برنج اضافه كرده مخلوط ميكنيم و تكه های مرغ را روی آن قرار مي دهيم.