خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971202ashpaze
خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

نمك ١/٤ ق چ

پودر پياز ٢ ق چ

پاپريكا شيرين ٣ ق چ

پودر چيلي ١ ق چ

دارچين ١ ق چ

زيره ١/٢ ق چ

مرغ ۵ یا ۶ تكه

برنج ٢ پيمانه

پياز ١ عدد

سير ٣ حبه

فلفل دلمه قرمز ١ عدد

گشنيز خورد شده ١/٤ پيمانه

ذرت ٢٠٠ گرم

لوبيا ٢٠٠ گرم

آب ليمو ٢ ق س

روش تهیه:

مرغ را در مخلوط ادويه ( نمك/پودر پياز/پاپريكا شيرين/پودر چيلي/فلفل سياه) می غلتانيم حداقل يك ساعت مواد را استراحت ميدهيم سپس در سينی فر چرب شده ميگذاريم و روی آن را با فويل می پوشانيم با دماي ١٨٠ درجه به مدت ۴۰ دقيقه تا بپزد

برنج خيس شده را بدون آب در قابلمه بريزيد سپس ٤ پيمانه آب روی آن ريخته زير آن را زياد می كنيم تا به جوش آيد سپس شعله را كم می كنيم

پياز و سير و فلفل دلمه خورد شده و ادويه را در تابه ای تفت داده و به برنج اضافه مي كنيم

در زمان سرو ذرت و لوبيا را همراه آب ليمو ترش و گشنيز خورد شده به برنج اضافه كرده مخلوط ميكنيم و تكه های مرغ را روی آن قرار مي دهيم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها