خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی 97/11/30

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
971130ashpazi
خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی 97/11/30

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


طرز تهیه:

پیاز را با کره تفت دهید. آرد، رزماری و آویشن را اضافه و کمی تفت دهید. یک لیوان آب را اضافه کنید و سریع بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد.

وقتی مرغ پخته شد آن را از سس خارج کنید. مخلوط شیر و خامه را به سس اضافه کنید و بهم بزنید و از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید،سیب زمینی و نخود فرنگی و سس درون تابه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

خمیر میلفوی را باز کرده و برش بزنید. از مواد، روی یک خمیر برش زده بگذارید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بریزید و لبه های خمیر را با انگشت بهم بفشارید و در سینی فر بچینید. روی خمیر را زرده تخم مرغ زده و کنجد یا سیاهدانه بپاشید و سینی را درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی لقمه ها طلایی شود.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها