خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
971129ashpaze
خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

تخم مرغ             ۳ عدد

دارچین               ۱ ق چ

پودر هل   ۱/۲ ق چ

شکر           ۱۵۰ گرم

گردوی خرد شده    ۵۰ گرم

آرد             ۲۲۰ گرم

بکینگ پودر         ۱۰ گرم

انجیر خشک         ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

انجیرها را 1 روز قبل در آب می گذاریم تا خیس بخورد. سپس انجیرهای خیس خورده را پوره می کنیم.

تخم مرغ و پودر هل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا ترکیب شوند.

دارچین، بکینگ پودر و آرد را با هم الک می کنیم. مخلوط آرد را به همراه گردوی خرد شده به تخم مرغ اضافه می کنیم.

قالب مورد نظر را چرب کرده و ته آن را کاغذ می اندازیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم و با درجه حرارت 170 به مدت 30 الی 40 دقیقه می پزیم.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا