![]() |
خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
دارچین ۱ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
شکر ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
آرد ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱۰ گرم
انجیر خشک ۱۰۰ گرم
روش تهیه:
انجیرها را 1 روز قبل در آب می گذاریم تا خیس بخورد. سپس انجیرهای خیس خورده را پوره می کنیم.
تخم مرغ و پودر هل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا ترکیب شوند.
دارچین، بکینگ پودر و آرد را با هم الک می کنیم. مخلوط آرد را به همراه گردوی خرد شده به تخم مرغ اضافه می کنیم.
قالب مورد نظر را چرب کرده و ته آن را کاغذ می اندازیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم و با درجه حرارت 170 به مدت 30 الی 40 دقیقه می پزیم.