خانم احمدی آموزش تهیه گز آردی 97/11/28

امتیاز کاربران :**/*8
ضعیفعالی 
971128ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه گز آردی 97/11/28

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

شکر ۲۵۰ گرم

گلوکز ۳۷۵ گرم

سفیده تخم مرغ ۵ عدد

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

آب سه چهارم پیمانه

مغز دلخواه گردو پسته بادام ۱۵۰ گرم

روش تهیه:

شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا حل شود زیر ظرف شعله پخش کن باشد و شهد به هیچ عنوان نجوشد

وقتی شکر حل شد و شهد کاملاً داغ شد گلوکز را اضافه کرده و هم میزنیم تا حل شود دما در این مرحله ۸۰ درجه سانتیگراد است. بعد کم کم هم می زنیم تا شهد کشدار شود و اصطلاحا بین دو انگشت نخ دهد در این مرحله هم شهد نباید بجوشد بعد از اینکه شهد آماده شد آن را روی بخار قرار داده تا گرم بماند

سفیده ها را در این مرحله هم میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد سپس گلاب و سه قاشق از شهد را در سفیده ریخته و مخلوط میکنیم ، مابقی شهد را در سفیده تخم مرغ ریخته و مخلوط میکنیم ابتدا با همزن هم می زنیم تا کاملا یکدست شود بعد ظرف محتوی گز را روی بخار قرار داده و با قاشق چوبی مدام هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود و ته نگیرد

این مرحله ممکن است یک تا دو ساعت طول بکشد در مرحله آخر مغز را اضافه کرده و مخلوط می کنیم ظرف را کاملاً آردپاشی کرده مواد گز را در آن ریخته و روی آن را مجدداً آرد می ریزیم و سلفون میکشیم و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار می دهیم تا کاملا سفت شود، سرو میکنیم

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا