خانم حسینی/ آموزش تهیه پیراشکی گوشت

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971127aspazi
خانم حسینی/ آموزش تهیه پیراشکی گوشت 97/11/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم پیراشکی گوشت :

تخم مرغ ۱عدد

نمک ۲ گرم

خمیر مایع ۵ گرم

آب ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانع

روش تهیه خمیر

تخم مرغ و نمک را با هم خوب مخلوط میکنیم روغن وخمیر مایع فوری وشیر را نیز افزوده ارد را اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نجسبد سپس خمیر را با روکش ۲ ساعت استراحت میدهیم

مواد لازم میانی

سویا ۲۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط

قارچ ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

رب گوچه فرنگی ۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

فلفل دلمه ای ۵۰ گرم

روش تهیه:

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید سپس سویا قارچ خرد شده رب گوجه نمک وفلفل و فلفل دلمه ای را افزوده تفت دهید از روی حرارت برداشته پنیر پیتزا را افزوده

خمیر را پهن کرده با کاتر گرد قالب زده واز مواد اماده شده داخل خمیر ریخته وخمیر را بسته و با چنگال شکل دهید و روی پیراشکی ها را با ۱/۴ پیمانه شیر و۱۰ گرم روغن و مقداری زعفران دم شده رو مال کنید ومقداری کنجد روی آن ریخته ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار رهید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها