خانم حسینی آموزش تهیه کدو و بادمجان شکم پر 97/11/24

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971124ash
خانم حسینی آموزش تهیه کدو و بادمجان شکم پر 97/11/24

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

 

مواد لازم:

بادمجان و کدو ۱ کیلوگرم

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ۱۵۰ گرم

سیر ۵۰ گرم

پیاز ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی رنده شده ۲۵۰ گرم

سبوس ۳۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

زیره فلفل زردچوبه

روش تهیه:

بادمجانها را از وسط برش زده وکمی نمک روی ان میریزیم، بعد از چند ساعت شسته وداخل شکم بادمجان را خالی میکنیم سیب زمینی آب پز و فلفل دلمه را بصورت نگینی خورد کرده وسیر را رنده شدن وادویه وسبوس وتخم مرغ را اضافه میکنیم بعداز هم زدن داخل شکم بادمجان یا کدو میریزیم در قابلمه پیاز را با گوجه پوره شده تفت می دهیم و بادمجان وکدو را داخل سس قرار میدهیم و با حرارت پایین فرصت میدهیم تا پخته شود در اخر نمک اضافه میکنیم

نوشیدنی زمستانی

شیر هل

شیر ۵۰۰ میلی لیتر

هل ۵ گرم

عسل یا شکر قهوای به میزان لازم

ابتدا هل را حسابی اسیاب کرده و داخل شیر میریزیم و اجازه میدهیم با حرارت کم به مدت نیم ساعت بجوشد وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید میتوانید جداگانه هل را با ابجوش دم کنید، از صافی رد کرده و داخل شیر در حال جوش بریزید میتوانید از عرق هل هم استفاده کنید

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا