خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ 97/11/21

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
971121ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ 97/11/21

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

سینه مرغ خام۳۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۳ ق غ

پیاز رنده و آب گرفته ۲ عدد

سیر ۲تا ۳ حبه

نشاسته ذرت ۱‌.۵ ق غ

شیرخشک ۱ ق غ

آویشن پاپریکا نمک و فلفل قرمز و جوز هندی مقداری

سس خردل ۱ ق غ

آرد سفید ساده ۲۰۰ گرم

آرد سوخاری پانکو به مقدار لازم

پودر آب پنیر نارنجی ۱ ق چ

روش تهیه:

سینه را چرخ کرده و با نمک و فلفل و ادویه و پودر باگت و پنیر مخلوط میکنیم سپس یک بار دیگر باهم چرخ کرده یا خوب ورز میدهیم بعد از این مرحله روی سطح کار مقداری آرد زده و سپس خمیر مرغ را پهن کرده و روی آن دوباره آردپاشیده و به شکل دلخواه قالب میزنیم سپس در تخم مرغ زده و در پودر پانکو می غلتانیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها