خانم احمدی آموزش تهیه متبل و محمره غذای لبنانی 97/11/14

     

خانم احمدی آموزش تهیه متبل و محمره غذای لبنانی 97/11/14

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
941114ash
خانم احمدی آموزش تهیه متبل و محمره غذای لبنانی 97/11/14

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


متبل

ارده ۱.۴ پیمانه

بادمجان کبابی ۳ عدد

سیر ۴ تا۵ حبه

روغن زیتون ۴ ق غ

نمک و فلفل و آب لیموترش تازه مقداری

همه مواد را در بلندر ریخته و باهم ترکیب میکنیم.

محمره

فلفل دلمه قرمز کبابی ۱ عدد درشت

سیر ۴تا ۵ حبه

رب گوجه ۲ ق غ

پاپریکا ۱ ق چ

زیره و نمک و فلفل سیاه مقداری

گردو پودر شده ۲ ق غ

پودر نان خشک ۲ ق غ

روغن زیتون مقداری

مواد را در بلندر ریخته و باهم ترکیب میکنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها