آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

     

آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971111ashpaze
آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد اوليه:

فيله ماهي ٢ عدد ٢٥٠ گرم

پودر: آويشن، پاپريكا،پونه كوهي،سير،نمك،فلفل،رزماری

پودر و آرد سوخاري ١ پيمانه

پنير پارميزان ١/٣ پ

نان ساندويچ ٢ عدد

روغن به مقدار لازم

ليمو ترش ٢ عدد

سس تارتار :

مايونيز ١ پ

خيارشور ٢ ق غ

پياز ١ ق غ

پيازچه ٢ ق غ

پنير خامه اي ١ ق غ

روش تهيه:

فيله ها را به ٤ قسمت تقسيم كرده و تمامي ادويه ها را همراه با روغن و يك ليمو به ماهي افزوده و خوب آغشته كرده و به مدت ٦ ساعت درون يخچال نگهداري كرده تا مواد به خورد ماهي برود. سپس داخل پودر سوخاری و مجدد داخل همون آب مواد كمي ماهي را خيس كرده و مجدد داخل پودر سوخاري درشت بغلتونيد و داخل تابه تفلون بدون روغن با حرارت كم بپزيد يا داخل روغن زياد سرخ كنيد.

مايونيز، پنير خامه اي، پياز، پيازچه، خيار شور، آب يك عدد ليمو، پنير پارميزان را داخل كاسه ای با هم مخلوط كنيد و سس را يك ساعت در يخچال گذاشته تا ببندد. در پايان نان ساندويچ را به سس تارتار آغشته كرده و ماهي را روي آن گذاشته و سپس كلم يا كاهو و هر نوع سبزيجات مورد علاقتون رو روي آن بگذاريد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها