خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی 97/11/10

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
971110ashpaze
خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی 97/11/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

مغزبادام زمینی ۴۰۰ گرم

بلدرچین     ۵۰۰ گرم

رب انار   ۲۵۰ گرم

پیاز           ۲۵۰ گرم

ادویه (فلفل زردچوبه گلپر)

زعفران دم کرده   ۳۰میلی لیتر

سبوس   ۳۰ گرم

روغن ارده کنجد به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا در کناری بلدرچین ها را با اب ونیمی از پیاز ها و زردچوبه و زعفران اجازه میدهیم تا پخته شود بعد در قابلمه ای دیگر مغز بادام های آسیاب شده را با نیمی از پیازها و زردچوبه وسبوس تفت میدهیم و اب بلدرچین پخته را داخل خورشت میریزیم و اجازه میدهیم تا خوب پخته شود و به روغن بیوفتد و در اخر زعفران و فلفل و گلپر را اضافه میکنیم.

وقتی خورش جا افتاد موقع سرو ابتدا خورشت رامیکشیم بعد بلدرچین را روی خورشت میگذاریم

البته طعم فسنجان به ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین دوست داشتید بهتر است شیره به خورشت اضافه کنید میتوانید بجای بلدرچین از بال و بازوی مرغ استفاده کنید.

نوشیدنی زمستانی

شیر زنجبیل

شیر ۱۰۰۰میلی لیتر

زنجبیل ۱۰ گرم

عسل یا شکر قهو ای به میزان لازم

ابتدا زنجبیل را رنده کنید داخل شیر و روی حرارت ملایم بگذارید اگر شکر قهوه ای اضافه میکنید همان ابتدا اشکال ندارد ولی در صورت اضافه کردن عسل باید اجازه بدهید تا شیر ولرم شود بعد اضافه کنید

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها