خانم محمدلو آموزش تهیه آش ماشاب قم 97/11/9

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971109ashpaze
خانم محمدلو آموزش تهیه آش ماشاب قم 97/11/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


گندم :نصف پیمانه

برنج :نصف پیمانه

ماش :یک ونیم پیمانه

عدس :یک پیمانه

لوبیا چشم بلبلی :نصف پیمانه

سیب زمینی متوسط :یک عدد

کدو حلوایی : ۲۰۰گرم

پیاز :۳عدد بزرگ

گوشت سر دست گوسفندی :۵۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

نعنا داغ :به میزان لازم

زردچوبه :یک قاشق مربا خوری

روغن :به میزان لازم

کشک :برای تزیین

روش تهیه :

لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کرده و سپس آن را بپزید و کنار بگذارید. گوشت را به همراه یک عدد پیاز بپزید. گندم وبرنج را جداگانه از شب قبل خیس کنید.

گندم و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا گندم کاملا پخته شده و وا برود. در حین پخت از آب گوشت به آن اضافه کنید.

برنج را به همراه ماش درون قابلمه ای دیگر ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته و وا بروند. عدس را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید تا عدس هم پخته شود. در حین پخت آب گوشت به آن اضافه کنید. مخلوط برنج را با گندم مخلوط کنید.

دو عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید و زردچوبه را اضافه کنید و آن را به آش اضافه کنید.

سیب زمینی و کدو حلوایی را پوست کنده و حبه قندی خرد کنید.

سیب زمینی و کدو را به همراه لوبیا چشم بلبلی به آش اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا آش طعم بگیرد.

در آخر گوشت پخته شده را کوبیده و به آش اضافه کنید و آش را مرتب بهم بزنید تا جا بیافتد.

آش را در ظرف ریخته و روی آن را با کشک و نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا