خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده 97/11/8

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971108ashpazi
خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده 97/11/8

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

کتف مرغ                     ۱۲عدد

آب                             ۱لیتر

عصاره مرغ                 ۱ق.س‌.پ

کره                             ۵۰گرم

شیر                           ۴۰۰میلی لیتر

آرد                             ۴۰۰گرم

زرده تخم مرغ             ۳عدد

نمک                           ب میزانه لازم

جعفری خورد شد         ۱ق. س.پ

آرد برای سوخاری کردن ۱پیمانه

پودر سوخاری             ۱پیمانه

تخم مرغ زده شده       ۳عدد

خامه                       ١٠٠ ميلي ليتر

روش تهیه:

آب را درون قابمله ریخته و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا بجوش آید‌. کتف های مرغ را که از پوستشون جدا کردیم در آب در حاله جوش ریخته و زمان می دهیم تا کتف های مرغ بپزد‌. بعد از پخت کتف هارا خارج کرده‌. در این مرحله دقت داشته باشید که۳۰۰تا۴۰۰میلی لیتر آب درون قابلمه مانده باشد.

شیر،کره و خامه را اضافه کرده. ۵۰گرم از آرد را نگه می داریم و مابقی آنرا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد بصورت خمیر درآید.

وقتی خمیر یک مقدار سرد شد، زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و در نهایت جعفری را اضافه می کنیم.

از مواد با دست آرد زده شده به اندازه نارنگی بر می داری روی سطح پهن کرده و کتف مرغ را وسطه آن قرار می دهیم

آنرا می بندیم وقتی به شکل توپ درآمد اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری می غلتانیم و سرخ می کنیم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها