خانم احمدی طرز تهیه ماست و پنیر خانگی 97/11/7

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
971107ashpaze
خانم احمدی طرز تهیه ماست و پنیر خانگی 97/11/7

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


ماست خانگی

شیر محلی یا پاستوریزه ۱ لیتر

ماست شیرین ۲ ق سوپخوری

شیر را جوشانده و سپس خنک میکنیم تا دمای زیر ۵۰ درجه یعنی به اندازه ای که دست را نسوزاند و فقط احساس گرمی کنیم. ماست را اضافه کرده و هم میزنیم. حدود ۲ ساعت روی آن رامیپوشانیم یا در محیط آشپزخانه شب تا صبح قرار میدهیم تا ببندد.

پنیر خانگی روش اول

شیر ۱ لیتر

ماست ۱.۵ پیمانه

شیر را روی حرارت می‌گذاریم و کم‌کم از اطراف که شروع به حباب زدن و ریز قل زدن کرد ماست را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و کمی صبر میکنیم تا دلمه های شیر تشکیل شود وقتی آب زرد یا سبز کمرنگ روی شیر تشکیل شد دلمه ها را به کیسه ای نخی منتقل کرده و سپس جسم‌سنگینی روی آن قرار میدهیم.تا آب اضافه پنیر خارج شود بعد برش زده نمک میزنیم و یا در آب نمک نگه میداریم.

روش تهیه مربوط به آشپزی روز ۹۷/۱۱/۰۷ که خانم احمدی آموزش دادند

پنیر با استفاده از قرص رنه

شیر ۱ لیتر

قرص ۱.۴

ابتدا شیر را کمی گرم میکنیم سپس دمای آن را به ۴۰‌می رسانیم یعنی شیر به مرحله جوش نمی رسد قرص را در کمی آب ولرم و نمک حل کرده و به شیر اضافه میکنیم و در ظرف را می گذاریم و روی ان را میپوشانیم بعد از حدود نیم‌ساعت دَلَمه ها را با چاقو میبریم و مجدد در ظرف را گذاشته و روی آن‌ را میپوشانیم تا اینبار دَلَمه ها کامل تشکیل شوند سپس دَلَمه ها را به کیسه نخی منتقل کرده و روی آن جسم سنگینی می گذاریم تا آب اضافه خارج شود. با نمک یا سبزی دلخواه مزه دار کرده و سرو میکنیم یا در آب نمک نگه میداریم.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها