خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

     

خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971106ashpaze
خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


پلو_مرغ_کرمانی

مواد لازم:

برنج آب کش شده     ۷ پیمانه

پیاز نگینی     ۱ عدد

سینه مرغ خرد شده     ۵۰۰ گرم

کلم برگ سفید       ۳۰۰ گرم

هویج خرد شده       ۲۰۰ گرم

قارچ خرد شده       ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی       ۱/۲ پیمانه

پودر دارچین       ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره     ۱ قاشق چایخوری

کره       ۵۰ گرم

روغن مایع     ۱/۴ پیمانه

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران دم کرده به دلخواه

روش تهیه:

پیاز را تفت دهید تا سبک شود . سینه مرغ را ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه با پیاز تفت میدهیم . بعد از حدود ۲ دقیقه رب را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند ، به ترتیب هویج ، قارچ ، نمک ، زیره ، دارچین و در آخر کلم ریز خرد شده را به مواد اضافه می کنیم . نیازی نیست تمام سبزیجات کاملا تفت بخورد چون با دم کردن برنج پختشان کامل خواهد شد. کمی روغن کف قابلمه ریخته برنج و مواد مخلوط را لا به لا داخل قابلمه میریزیم. برنج که بعد از مدتی بخار کرد به دلخواه زعفران دم کرده روی آن ریخته و زمانی که دم کشید رویش کره میریزیم

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها