خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ 97/11/4

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
971104ashpaze
خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ 97/11/4

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


قلیه مرغ

مواد لازم:

پیاز :۱عدد

سیر:۳حبه

سینه مرغ بی استخوان :۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی:۱قاشق سوپخوری

آرد گندم:۱قاشق مربا خوری

سبزی قلیه سرخ شده:۲۵۰ گرم

تمر هندی :۱بسته

آب جوش :به میزان لازم

نمک:به میزان لازم

زعفران حل شده:۱قاشق سوپخوری

ادویه شامل :فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،زنجبیل،ادویه خورشت جنوبی

روغن سرخ کردنی :به میزان لازم

گوجه فرنگی مینیاتوری :به دلخواه

طرز تهیه :

تمر هندی را با ۲-۱ لیوان آب جوش درون کاسه خیس کنید سپس آن را از صافی رد کنید تا بصورت سس غلیظ در آید و کنار بگذارید.

پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن درون قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سینه مرغ را بصورت مکعبی خرد کرده و تفت دهید، در حین تفت دادن زعفران را اضافه کنید تا آب آن کشیده شود و تکه های مرغ فرم خود را حفظ کنند. ادویه ها را اضافه کنید و ۲-۱دقیقه تفت دهید. آرد را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید، در آخر سس تمرهندی را بهمراه نمک به خورشت اضافه کنید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیافتد. برای سرو کردن می توانید گوجه های مینیاتوری را با حرارت زیاد کمی تفت دهید و روی خورشت بریزید.

نکته:

سبزی شامل ،۵۰۰ گرم گشنیز تازه و ۲۰۰ گرم شنبلیله تازه می باشد. که پس از سرخ کردن حدود ۲۵۰ گرم سبزی می دهد.

اگر فصل سیر تازه باشد می توان ۱۰۰ گرم سیر تازه هم به این سبزیها اضافه کرد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها