خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

     

خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971103ashpazi
خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم :

لوبيا عروس ٢٠٠ گرم

پياز كوچک ٦ عدد

سيب زميني كوچک ٦ عدد

قارچ كوچولو ١٥٠ گرم

گوجه فرنگي كوچک ١٢ عدد

هويج ايرانی ٢ عدد

آلوبخارا ٨ عدد

نمك ، فلفل ، زردچوبه مقداری

رب انار ۱ ق س

روغن كنجد به مقدار لازم

گشنيز و پيازچه به مقدار لازم

دانه انار برای تزيين غذا

ليمو ترش برای چاشنی

روش تهيه :

پياز و قارچ و سيب زميني و هويج رو در روغن تفت دهيد

ادويه ها را اضافه كنيد ، و فرصت دهيد با مقدار كمي آب بپزد

لوبيا رو چند ساعت خيس كنيد و دو ساعت بپزيد

و در انتها با رب انار و الو به خوراك اضافه نموده ، تا جابيفتد

گشنيز خورد شده و انار دون شده را به غذا بيفزاييد و با پلو زعفراني سرو كنيد.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها