خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

     

خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971101ashpaze
خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


نان گوشت وسبزیجات

مواد خمیر :

شیر ولرم ۱۲۵میلی لیتر

تخم مرغ ۱عدد

کره ۶۰گرم

شکر ۱قاشق سوپخوری

آرد ۳۵۰گرم

خمیر مایه ۷گرم +شکر ۱قاشق سوپخوری

نمک۱قاشق سوپخوری

مواد میانی خمیر :

گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم

پیاز ۱عدد

فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد

جعفری ساطوری شده ۲قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا ۵۰گرم

پنیر پارمسان ۵۰گرم

رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و تخم گشنیز و روغن کنجد مقداری عصاره گوشت یک عدد

روش تهیه:

پیاز را نگینی کرده در کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه نموده درآخر پنیرها را اضافه میکنیم .

مایه خمیر را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف شیشه ای درب دار میزیم و ۵دقیقه اجازه میدهیم تا حباب بزند

در کاسه ای کره به دمای محیط رسیده و شکر و تخم مرغ رابا مفتول خمیر گیر همزن میزنیم سپس آرد را در ۳مرحله اضافه میکنیم وقتی که تمام مواد وسط کاسه همزن جمع شد مابقی آرد را اضافه نمی کنیم

بعد خمیر را ورز میدهیم نیم تا ۲ساعت استراحت میدهیم وقتی خمیر ۲برابر شد هوای داخل آن را خارج کرده و کمی ورز میدهیم و از خمیر گلوله های ۱۸گرمی جدا کرده و در قالب مافین چرب شده سه تایی قرار میدهیم البته وسط هر گلوله خمیر مواد گوشتی را میپیچیم

و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵دقیقه میپزیم .

نکته :برای لطافت نان در حین پخت یک کاسه آب در فر قرار میدهیم در واقع حمام بخار ایجاد میکنیم

نکته دوم :فرهای برقی ۲۰درجه حرارت کمتر باشد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها