خانم احمدی آموزش تهیه سوپ شیر 97/10/30

     

خانم احمدی آموزش تهیه سوپ شیر 97/10/30

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971030ashpazi
خانم احمدی آموزش تهیه سوپ شیر 97/10/30

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


سوپ شیر

مواد لازم:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۲۰۰ گرم

جو پرک ۱۰۰ گرم

کره گیاهی یا حیوانی ۱۰۰‌گرم

خامه صبحانه ۲۰۰‌گرم

قارچ ۲۰۰‌گرم

شیر کم چرب ۱ لیتر

جعفری نمک و فلفل مقداری

استاک مرغ ۱ لیوان

قارچ را در کره تفت داده و سینه مرغ پخته شده را هم اضافه میکنیم.جو را حدود ۲۰ دقیقه در شیر خیسانده و سپس با شعله کم میپزیم بعد از گذشت حدود ۳۰ دقیقه از پخت استاک را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت قرار میدهیم در ۵ دقیقه آخر پخت جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم و سپس خامه را میریزیم و در نهایت با مقداری نان جو سرو میکنیم. آبلیمو به هیچ‌عنوان در این سوپ استفاده نشود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها