خانم حسینی آموزش تهیه نان خرمایی 97/10/29

     

خانم حسینی آموزش تهیه نان خرمایی 97/10/29

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
971029ashpaze
خانم حسینی آموزش تهیه نان خرمایی 97/10/29

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


نان پنیر و خرما

مواد لازم:

مایه خمیر فوری ۷ گرم

آب ۱ پیمانه

شکر ۵ گرم

نمک ۵ گرم

آرد ۱ کیلو

پیاز داغ ۱/۲پیمانه

روغن مایع ۱/۳ پیمانه

شوید خشک ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم

خرما ۲۰ عدد

شیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب آب ولرم، شکر، نمک، مایه خمیر فوری روغن و تخم مرغ را ریخته مخلوط کنید. شوید خشک را نیز اضافه کنید و آرد را آرام آرام افزوده خمیر کنید تا به دست نچسبد سپس خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم استراحت دهید. خمیر را چانه کرده و در مرکز خمیر پیازداغ به همراه پنیر و خرما بدون هسته قرار داده و خمیر را بسته و روی آن را با شیر رومال کنید. در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از خارج نمودن از فر روی پنجره سینی قرار داده تا خنک شود. سپس آماده سرو است.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها